De specialist in factureren en declareren

In onze praktijk zorgen wij liever voor u, dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het versturen en innen van de nota’s over aan Fa-med. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Fa-med. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

“Wij geloven in persoonlijke aandacht.”
Maurice Wijdh

Digitale facturatie via notavanfamed.nl

Kiest u voor digitale facturatie, kijk dan op notavanfamed.nl voor een overzicht van al uw nota’s en persoonlijke gegevens. U kunt hier ook direct uw nota indienen bij uw zorgverzekeraar. Als u zich aanmeldt voor FiNBOX (een gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank), zet Fa-med de eerstvolgende betalingsopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankieromgeving. U hoeft dan alleen nog akkoord te geven en u heeft nergens meer omkijken naar.

Op tijd betalen

Vergeet niet om uw nota op tijd te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Fa-med via 0900 08 85 (€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten) of ga naar notavanfamed.nl.

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota? Kijk dan op de site van Fa-med of bel met het Contact Center: 0900 08 85 (€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten).

Contactgegevens Fa-med

notavanfamed.nl
contactcenter@famed.nl

Bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 18:00 uur
Algemene vragen: 0900 08 85
(€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten).

Duplicaatnota aanvragen: 0900 08 82
(€ 1,00 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten).

Op zoek naar een nieuwe tandarts in Nieuwegein?