Voor acute pijnklachten (zie bericht) Spoeddienst: avond + weekend: 0900-8602 Spoeddienst: Werkdagen: whatsapp: 06-29939185 Sinds…

Wij streven ernaar uw privacy te waarborgen. De persoonsgegevens die u mogelijk via deze website…

Bij mensen bij wie een tand dusdanig is beschadigd dat deze verloren zal gaan, bijvoorbeeld…

Esthetische tandheelkunde: Digital Smile Design

Een regelmatig en fraai gebit is het uiteindelijke doel van de esthetische tandheelkunde. Het spreekt daarbij voor zich dat het totaalbeeld van de tanden in harmonie moet zijn met gebit en mond. Samenhang van tanden, lichtinval en gezichtsmimiek verdienen de aandacht bij de cosmetische aanpassing van tanden.

Met de nieuwste techniek, het Digital Smile Design, is het mogelijk om alle bewegingen van de mond en de effecten van spraak voor en na een behandeling in beeld te brengen.

De tandarts maakt een video/foto-opname van mond en gezicht om vervolgens de dimensies van de tanden in een mond en karakter van gezicht goed te beoordelen.

Door een nauwe samenwerking tussen de tandarts en tandtechnicus is het mogelijk om met een wax-up het eindresultaat te vervaardigen. Dit eindresultaat kan voorafgaand aan de behandeling in de mond geplaatst kan worden zodat het eindresultaat direct zichtbaar is.

Voor meer informatie omtrent de DSD  kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@tpvn.nl

“Wij geloven in persoonlijke aandacht.”
Maurice Wijdh

Wanneer u een brug of kroon nodig heeft, kreeg u vroeger eerst een noodbrug of…

Er zijn situaties waardoor u uw tanden of kiezen mist of moet missen. Door een…