De onzichtbare beugel voor een ultieme glimlach

Een perfect gebit zonder beugel

Dit kan nu worden: Via  de geavanceerde techniek van de dental monitor app kunt u elke week voordat u naar de volgende set aligners gaat een scan van uw gebit maken. Hierdoor kunnen wij elke week beoordelen of het proces goed verloopt zonder dat u vaak op de praktijk aanwezig hoeft te zijn. Hierdoor kost de behandeling minder tijd en gaat het verloop beter.. Het is normaal dat u een aantal dagen een wat strak gevoel of licht ongemak ervaart telkens wanneer u overstapt naar een nieuwe set aligners. Zo weet u dat uw tanden in beweging zijn.

We maken eerst een 3D scan van uw gebit

Via digital scan creeeren wij een 3D-beeld van uw huidige gebitssituatie. Op basis van de hiervan kunnen wij vanuit verschillende invalshoeken het behandelplan voor de gebitscorrectie gaan opstellen.

Een perfect gebit zonder beugel

U kunt direct beginnen met het dragen van uw aligners zodra u ze krijgt. Elke set aligners moet twee weken worden gedragen voordat u verder gaat met de volgende set. Draag uw aligners ten minste 22 uur per dag. Uw behandelaar maakt een planning met afspraken om u ten minste elke 6-8 weken te controleren op de voortgang van de behandeling en of u door kunt gaan met de volgende sets aligners. Het is normaal dat u een aantal dagen een wat strak gevoel of licht ongemak ervaart telkens wanneer u overstapt naar een nieuwe set aligners. Zo weet u dat uw tanden in beweging zijn.

Hoe lang duurt het behandelplan met de aligners?

De behandeltijd met Reveal kan variëren van 2-15 maanden. In veel gevallen is de behandeling in minder dan zes maanden voltooid. De behandeltijd varieert van patiënt tot patiënt. Het is allemaal afhankelijk van hoe ingewikkeld uw situatie is en hoe snel uw tanden kunnen verschuiven. U moet al een paar weken na het begin van uw behandeling een verandering zien.

Antwoorden op de
meest gestelde vragen!

Dit is binnen 2 maanden na de intake.
Je kunt aligners het beste reinigen door ze af te spoelen met lauw water en te borstelen met een tandenborstel zonder tandpasta.
De kosten van je behandeling zijn afhankelijk van hoe complex je geval is en hoeveel aligners je mogelijk nodig hebt. Tijdens een intake kunnen we hier vooraf een duidelijk inzicht in geven
De aligners zijn vrijwel onzichtbaar. Anderen mensen zullen misschien niet eens zien dat je ze draagt, waardoor ze perfect passen in je dagelijks leven. Je kunt je aligners altijd uitdoen om te eten, drinken, poetsen en flossen. Je kunt ze ook uitdoen tijdens het beoefenen van je favoriete sport beoefenen of het bespelen van je lievelingsinstrument. Zorg er wel voor dat je ze 20 tot 22 uur per dag draagt voor een optimaal resultaat.

Maak een afspraak